Sterren tellen, toneelstuk van Zoë Joy Roelant

 

Laat je niet gek maken door wat anderen van je willen.

Maar dat doen de personages uit dit stuk net wél. Ze kunnen of willen niet voldoen aan de verwachtingen die de maatschappij van hen heeft en daardoor worden ze opgenomen in een instelling. Laura is een perfectioniste die niet gelooft in zichzelf. Matthias is een nonchalante jongeman die liever reist dan te moeten omgaan met zijn problemen. Sylvia vreest dat ze een slechte moeder is. Terwijl Sylvia vecht tegen een slopend schuldgevoel, bloeit er iets moois tussen Matthias en Laura. Maar zijn deze ontluikende gevoelens oprecht of is het een bijwerking van de medicatie?

‘Sterren tellen’ is het toneeldebuut van de Vlaamse schrijfster en actrice Zoë Joy Roelant. Een fictief stuk voor 4 vrouwelijke en 2 mannelijke personages, overgoten met een realistische saus. Een speelse, visuele, innemende voorstelling die menig bezoeker de ogen zal openen en waarin een lach en een traan elkaar moeiteloos afwisselen. Het toneelstuk werd gecreëerd door H30 Artistieke Werkplek in Mechelen (2018), in een regie van de schrijfster.

Zoë Joy Roelant

Sterren tellen

Een fictief stuk met een realistische saus. Een speelse, visuele, innemende voorstelling die menig bezoeker de ogen zal openen. Een lach en een traan wisselen elkaar moeiteloos af in dit toneeldebuut van actrice en schrijfster Zoë Joy Roelant.

€18,00 Paperback

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *