Eén perfecte dag, van Nadia Lang

‘Zullen we gewoon in Oostende blijven?’ stelde hij kortweg voor. Maar Tom vroeg niet echt naar mijn mening en verliet resoluut de ferry terminal.

Met een verrassende openhartigheid beschrijft Nora haar met tragiek doorspekt leven, het delicate evenwicht tussen lot en keuze dat nooit kan berekend worden. Ze was jong toen haar moeder stierf en haar vader hertrouwde. Het gezin komt in de ijzeren greep van de Getuigen van Jehovah. Van kleinsaf vlucht ze in haar droomwereld en later in een huwelijk. Ook haar man is rusteloos, komt nergens thuis. Wanneer hij emotioneel onbereikbaar wordt, drijft de eenzaamheid tijdens de covid-lockdown haar tot een digitale affaire met M. Die belooft haar de hemel. Zij gelooft hem blind. De waarheid is meedogenloos.

Het verhaal combineert het tempo van een leven getekend door eenzaamheid en vervreemding, de tederheid en het verdriet van een mislukte liefdesrelatie en de spanning van een psychologische thriller.

Nadia Lang (Antwerpen, 1953) is een Belgische schrijfster, geboren in Antwerpen, de ‘Stad aan de Stroom’. Ze spoelde 50 jaar later aan in Oostende, ‘Stad aan Zee’, waar ze nu woont en werkt.

Het boek Eén perfecte dag van Nadia Lang is beschikbaar in iedere plaatselijke en online boekhandel. En natuurlijk ook op deze pagina:

Het ebook vind je hier.

En dit is de paperback:

Nadia Lang

Eén perfecte dag

De biografie van Nora, getekend door eenzaamheid en vervreemding, en mislukte liefdesrelaties. Tegelijk heeft dit verhaal de spanning van een psychologische thriller.

€22,96Paperback

Nu kopen