Word jij de Storyteller van het jaar?

2_kimberley_kessels_2016_ab_zijkant

Voor basis- en secundaire scholen en voor individuele bezoekers organiseert Alden Biesen een wedstrijd. Wie maakt het mooiste digitaal verhaal over Alden Biesen? Wie heeft het meeste fantasie, de mooiste foto’s of video’s, wie bedenkt het leukste verhaal?

fleuramour-7
Breng een bezoek aan Alden Biesen met je klas, je vrienden, je familie of ga alleen op ontdekking, en deel je ervaringen met de wereld. Verzin een leuk verhaal over Alden Biesen en stoffeer het met zelfgemaakte video’s, foto’s, selfies, tekeningen, audio opnames, je eigen stem … Je kan ook gebruik maken van een database met foto’s en fantasy props (de illustraties op deze pagina komen daar vandaan!).
02_boomgaard_emily
Creëer en upload je verhaal met de OJOO tool die gratis aangeboden wordt door Alden Biesen in het kader van de wedstrijd. Alle verhalen zijn downloadbaar als app op smartphone en tablet.
04_schatkamerv3-jerome

 

De wedstrijd loopt van 1 september 2016 tot 15 december 2016. In elke categorie (scholen/individuen) worden 3 winnaars beloond met een geldprijs. De bekendmaking van de winnaars gebeurt eind december 2016. De 3 beste verhalen krijgen een geldprijs van respectievelijk 300€ – 200€ – 100€. De 10 beste digitale verhalen worden gepubliceerd op de Alden Biesen website.

Schrijf je hier in!

 

Gepubliceerd door

Scriptomaan

In 1993 opgericht als schrijverscollectief door auteur-acteur-regisseur Anton Cogen, groeide vzw de Scriptomanen uit tot een breder artistiek collectief. Momenteel zijn de Scriptomanen vooral actief als uitgever van Printing On Demand (POD) boeken en ebooks, als organisator van workshops en cursussen, en als producent van interactief theater (moordspelen, stadsspelen) in Mysterieus België.